Book seminar with Andreas Reckwitz

Together with Dansk Sociologiforening og Hans Reitzels Forlag, CAPS is pleased to co-host a book seminar with Andreas Reckwitz (Europa-Universität Viadrina Frankfurt, Oder) celebrating the Danish translation of his book The Society of Singularities.

Professor Reckwitz will give a brief introduction, followed by comments from Anders Petersen (Aalborg University) and Mikael Carleheden (University of Copenhagen).

See below for more information (in Danish).

"SINGULARITETERNES SAMFUND"

Hvad kendetegner vores samtid? Hvilke udfordringer har det senmoderne individ? Og hvad betyder de strukturelle omstændigheder for vores møde med arbejdslivet, hverdagen, kærligheden og digitale omgangsformer?

Mød den tyske professor i kultursociologi Andreas Reckwitz, som i marts udkommer på dansk med den tyske bestseller ”Singulariteternes samfund”. Forfatteren Andreas Reckwitz præsenterer til arrangementet en ny kritisk samtidsdiagnose og indgår i samtale med sociolog Mikael Carleheden (KU) og sociolog Anders Petersen (AAU).

Find mere information på her på begivenheden: https://www.facebook.com/events/820151658376650/